marcin-p Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 mieszkam w centrum polski (warszawa płock torun łódz) i prosze o jakies namiary na sklepy z odzieza motocyklowa. mam do wydania 2000 złotych czy to starczy ?? :crossy: Kazda rada bezcenna!! wielkie dzieki za pomoc !!! :D mam taki namiar co o tym sadzicie www.amx.republika.pl Pozdrawiam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 AMX se odpusc.Twarda skowa niewygodne.Jak chcesz sprzedam ci kombinezon ALPINESTARS rozmiar 56 uzywany 4 miesiace w bardzo dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 AMX sobie odpusc - popieram rade poprzednika - nie wytrzymasz dluzej niz 15 minut bo bedzie Cie wszedzie ugniatac (a to kombinezon ma sie do Ciebie dopasowac a nie na odwrot). Sklepy internetowe - wystarczy www.google.pl i wpisac "kombinezon motocyklowy", ale na Allegro ostatnio duzo ciekawych ofert (wiem bo sam bylem kilka tygodni temu przed zakupem i trafilem nowy kombi za 1/3 ceny). Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi