Dodoni Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Witajcie od wczoraj mam taki problem,w mojej NSR 125 R na każdym biegu gdy wychodzi za 7tyś.obr. zaczyna rwać(tak zwanego kangurka)i mi spowalnia motor,na sprzegle z pełnym gazem też nic nie idzie,gdy mam juz rozbujaną np. na 3biegu i mam 9tyś.obrotów,zmieniam na 4 i zaczyna tak zwanego kangurka i wszystko telepie.Co to może być ??Bardzo was poroszę i POMOC ,z gory wielkie THX :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zła regulacja zaworu wydechowego lub może zła regulacja gaźnika. Polecam tez forum www.125.pl duzo rzeczy o 125ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 To co kolega wyrzej ale chyba to cus z gaznikem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zawor najlepiej otworz calkowicie i wtedy sprawdz jak jest :] POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 wedlug mnie za duzo nagarusie nazbieralo na zaworze wydechowym i nie otwiera sie do konca wiec musisz go wyjac i wyczyscic napewno pomoze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi