Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Jest pomysł na weekend 25 - 27.08 a.d. 2006:w piątek 25.08 zjeżdżają się ludziska do Mrągowa (opcjonalnie Giżycka, uściślę za parę dni).Są dwie opcje spędzenia weekendu. 1) kołowa, wtedy baza to Mrągowo i zwiedzanie okolic.2) żaglowa, wówczas zjeżdżamy się do Giżycka, parkujemy moto, przesiadamy się na łajbeczki i żeglujemy do portu docelowego (niekoniecznie prosto) na sobotni wieczór czyli Sztynort i impresska w Zęzie (jak ktoś nie wie...niech żałuje :) ) Póki co opcja 2 jest bardziej prawdopodobna. Chętni pisać na forum ew. kontakcić się z Tomkiem zwanym dalej Kulik (no chiba, że ktoś juszsz ma telephone do mnie). Jak Pan Instruktor nie byndzie czeguś wiedział (mauo prawdopodobne) zadzwoni do mnie. Reszta szczegółów w trakcie dopracowywania.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Z tego co wiem Zęza jest nieczynna, tzn jest w remoncie i jest "przeniesiona" na outside :) Tak było jak ja byłem na Mazurach -> 3 tyg. temu ;) Pozdr. i miłej zabawy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Z tego co wiem Zęza jest nieczynna, tzn jest w remoncie i jest "przeniesiona" na outside :) Tak było jak ja byłem na Mazurach -> 3 tyg. temu ;) Pozdr. i miłej zabawy ;] Oki, dzienx za info. Sprawdzimy i cosik wymyślimy.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 nie odpedzisz sie chopie od Nas - piszemy sie jak w morde strzelil - tylko gdzie tu na lajbie pukac w drzwi Kamandira...beda te lobuzy co go budzily we Lwowie?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 nie odpedzisz sie chopie od Nas - piszemy sie jak w morde strzelil - tylko gdzie tu na lajbie pukac w drzwi Kamandira...beda te lobuzy co go budzily we Lwowie?:clap: i na taką odpowiedż liczyłem :D a Kamandira damy radę obudzić gdzieby nie spał...znaczy się chciałem napisać: da radę obudzić, te uobuzy też będą :crossy: wkrótce reszta szczegółów,Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Śmigło, a to Twoje Śmigłowisko to w końcu w której opcji? Bo ja to się na żeglarską chyba piszę:D na jakich łódeczkach i ile załóg ewentualnie będzie? Jak by co to mogę być sternikiem jakby Ci brakowało. Pozdro 500;) ps. Zenza nieczynna. Potwierdzam, byłam ze 2 tyg temu. Ale wersja na dworze też jest klimatyczna i full ludzi gra na gitarkach, siedzą piją lulki palą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Śmigło, a to Twoje Śmigłowisko to w końcu w której opcji? Bo ja to się na żeglarską chyba piszę:smile: na jakich łódeczkach i ile załóg ewentualnie będzie? Jak by co to mogę być sternikiem jakby Ci brakowało. Pozdro 500;) ps. Zenza nieczynna. Potwierdzam, byłam ze 2 tyg temu. Ale wersja na dworze też jest klimatyczna i full ludzi gra na gitarkach, siedzą piją lulki palą. Wersja zostanie wybrana ostatecznie za parę dni jak będe miał kilka niezbędnych info. Ja też optuję za żagielkami ale...zobaczymy. Zęza nieczynna...trudno pobawimy się pod Zęzą :crossy: Tak czy siak impressska będzie.Pozdro Problemem (jedynym chyba tak naprawdę) będzie zgranie wypożyczenia dwóch łajbeczek za rozsądne pięniądze w tym samym czasie...bądź co bądź impra wyskoczyła legutko w ostatnim momencie...pożyjemy, zobaczymy. Jak narazie nieoceniony Maniek combinuje jak może. Niestety z tego co już mi wiadomo właścicielami owych łajb są raczej faceci...co innego było by gdyby to były kobitki....wtedy to nie tylko łajbeczki zaraz by się znalazły (niemal za darmoszkę) ale i z odpowiednią...hmmm...obsługą, no wiecie, catering, stewardessy, masażystki...już Maniek coś by tam wyczarował :D Pozdro ja zmywam się do Mrągowa :cool: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Już Ty się nie bój! Ja potrafię działać na facetów;) Wytarczy odpowiedni strój, fryzura i makijaż. trochę się człowiek od Lwowianek nauczył, a co:PJakby coś też mogę spróbwać coś załatwić. Mój wuj ma łódeczkę i cumuje ją na Dobskim. Do portu w sztynorcie jeden dzień płynięcia przy kiepskim wietrze. A jak nie wujek to może brat. sie zobaczy. czekam na znak.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Już Ty się nie bój! Ja potrafię działać na facetów;) Wytarczy odpowiedni strój, fryzura i makijaż. trochę się człowiek od Lwowianek nauczył, a co:PJakby coś też mogę spróbwać coś załatwić. Mój wuj ma łódeczkę i cumuje ją na Dobskim. Do portu w sztynorcie jeden dzień płynięcia przy kiepskim wietrze. A jak nie wujek to może brat. sie zobaczy. czekam na znak.pozdr To nie czekaj tylko działaj. Do końca tygodnia szukamy później sprawdzamy co mamy i wybieramy. Taki jest plan. Jak nie to kto żyw i kto chce przyjeżdża na moto i tez będzie fajnie :icon_question: :icon_exclaim: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Już Ty się nie bój! Ja potrafię działać na facetów;) Wytarczy odpowiedni strój, fryzura i makijaż. trochę się człowiek od Lwowianek nauczył, a co:P to pomyslcie moje misie kolorowe co moglby zdzialac Maniek z odpowiednia fryzura, strojem i....makijazem:D ale kreccie gizyckowe klimaty bo jakby nie bylo to jedno z ostatnich wakacyjnych przedsiewziec i licze goraco, ze wypali!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Problemem (jedynym chyba tak naprawdę) będzie zgranie wypożyczenia dwóch łajbeczek za rozsądne pięniądze w tym samym czasie...bądź co bądź impra wyskoczyła legutko w ostatnim momencie...pożyjemy, zobaczymy. Jak narazie nieoceniony Maniek combinuje jak może. Niestety z tego co już mi wiadomo właścicielami owych łajb są raczej faceci...co innego było by gdyby to były kobitki....wtedy to nie tylko łajbeczki zaraz by się znalazły (niemal za darmoszkę) ale i z odpowiednią...hmmm...obsługą, no wiecie, catering, stewardessy, masażystki...już Maniek coś by tam wyczarował :icon_question: :icon_razz: :icon_exclaim: zaliczymy, zaliczymy...a jak nie my to na bank Maniek(bo ten to se laske znajdzie nawet na bezludnej wyspie:) to pomyslcie moje misie kolorowe co moglby zdzialac Maniek z odpowiednia fryzura, strojem i....makijazem:D ale kreccie gizyckowe klimaty bo jakby nie bylo to jedno z ostatnich wakacyjnych przedsiewziec i licze goraco, ze wypali!!! Dzięki Chłopaki!!! To miłe co piszecie... Jedna łajba już załatwiona u kumpla 6 - kojowa...No a teraz uważnie mnie słuchajcie: ......i ii iiiiii...... 4 kojowa ze sterniczką.... jak dobrze pójdzie.....Pasuje???........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 znalazła by sie jeszcze jakas koja dla szczura londowego?? :( jaki by był koszt takiej eskapady?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashka Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Dzięki Chłopaki!!! To miłe co piszecie... Jedna łajba już załatwiona u kumpla 6 - kojowa...No a teraz uważnie mnie słuchajcie: ......i ii iiiiii...... 4 kojowa ze sterniczką.... jak dobrze pójdzie.....Pasuje???...........oj Maniek, Maniek.. a Co na to Ukochana? hę? <co tutaj się wydziewa na tym forum!!> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 oj Maniek, Maniek.. a Co na to Ukochana? hę? <co tutaj się wydziewa na tym forum!!> ta...ukochana znowu nie wypuscilaby go na noc z pokoju:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaNIEK-MP Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Oficjalnie z wielką przykrością stwierdzam, że nie będę mógł tym razem uczestniczyć w naszym wspólnym śmigłowaniu i łajbowaniu. :( Bardzo mi przykro z tego powodu...Łajby załatwione, szczegóły przekazałem dla Śmigiełka, który wiedział od początku o mojej niepewności w ten łikęt.***Miejsce startu: 25.08.2006 piątek ok.godz.21 - Giżycko - Camping Zamek przy Kanale Łuczańskim za mostem obrotowym. Tu jest też parking strzeżony, gdzie zostaną motocykle i tu nocleg. Sobota, niedziela: łajbowanie. Powrót: 27.08.2006 niedziela - to samo miejsce..Reszta szczegułuf: Śmigło. ;) Ubolewam.... że nie mogę być z Wami... ;) Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez MaNIEK-MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi