PawelP Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Witam, mam pytanie, znacie sposób na szybkie załatwienie zwolnienia z VAT w urzędzie skarbowym Wrocław Krzyki. Chcę zarejestrować motocykl jeszcze przed piątkiem, a ustawowo w tym urzędzie czeka się 7 dni - a jest to tylko kwestia wpłaty i stempla.Bede bardzo wdzieczny za pmoc.Pozdrawiam P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Raczej nie ma takiej opcji. Ja czekalem niecale 7 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zwolnienie z Vat? czyli chodzi pewnie o moto sprowadzone z zagranicy. Ja czekałem na ten papierek 1 dzien, a słyszałem o przypadkach że w jeden dzien, ale bardzo rzadko. Tyle,że ja mieszkam w małej miejscowosci i nie ma az takiego nawału jak we Wrocku pewnie. Wszystko zależy od dobroci urzędnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi