Smash Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Kto jest z małopolski, śląskiego ??? Może byśmy jakiś zlocik zrobili ??? Ja proponuje Klucze - zajebiste tereny - Pustynia Błędowska, w ch*j stawów, duży las i wiele innych ciekawych miejsc - napiszcie co wy na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Było by zajebiście :twisted: ... tylko że ja z Poznania jestem :) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 31 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2003 Ja jestem z TArnowa (miasto 80KM od krakowa) Pojechał bym ale moja jawa na tereny niezabardzo chętna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2003 dyby ktos wiedział cos o jakis zlotacgh w okolicach czestochowy niech da znac . Z gury dziekuje :P :twisted: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi