wlodek23cbr Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 witam wszystkich kiraczy mam pewien dylemat :) rozbieram ktm smr 450 poniewaz chyba uszczelka pod glowica mi poszla ale sciaglem pokrywe zaworow uwolnilem wzystko co mozliwe do sciagniecia glowicy napinacz rozrz.. ale nie moge zdjac lancuszka rozrzadu z walka zna moze jakis patent na to bo rece mi opadaja nie wiem co i jak prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Hmm.. Nie wiem jak to tam u Ciebie wygląda w tym ktmie.Ale może odkręć zębatkę ( 2 śruby), wysuń wałek, wyciągnij zębatkę... łańcuszek wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 przychylam sie do wypowiedzi powyżej ... ale najpierw pokręć nim i zobacz czy nie masz spinki..... i zaznacz sobie położenie wałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi