zenon165 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Panowie... ta TZR-ka jest na allegro już nie pierwszy raz. Ma przebieg... UWAGA... ponad 52 tys. km :) Także lepiej sobie ją odpuścić... POzdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Zenon, przynajmniej widaomo, że licznik nie cofany.Co z tego, że 52 tysiące, skoro twoje rg może mieć więcej?To wychodzi i tak poniżej 5 tyś. km na rok, czy to aż tak dużo? Ważne jest to jak była serwisowana itd. Jest z Niemiec, a tam nikt na serwisie nie oszczędza. Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez malys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Teoretycznie tak. Ale zależy też jak kto na tym jezdził. Moje RG ma 16 tys. W każdym razie ja bym tą yamashkę omijał. Jakby nie patrzeć te 52 tys. km na tak mały silnik to dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA_ NS-1_FREAK Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja za swoją NS-1 zapłaciłem właśnie 3500 zł... A jest z roku 1996. Te TZRki, które podałeś jako przykład, są na allegro i świstaku od dłuższego czasu. Poza tym, do ich cen trzeba doliczyć jeszcze koszty rejestracji. Nie wierzyłbym temu handlarzowi w Choszczna, bo od pół roku śledzę jego ogłoszenia i jak dotąd nie sprzedał zbyt wiele. Sprowadza sporo złomu, a z tymi przeglądami na 49cc też nie jest do końca pewne - jeden egzemplarz RG 80 próbuje wcisnąć komukolwiek od marca :-/ Tak to prawda 'Arcer' masz racje !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picolo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 52 tys to jest dosyć dużo jak na taką małą maszyne, troche bys pojezdził i remoncik byś musiał strzelić, (a to kolejne koszta) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Remoncik,ona już napewno miała nie jeden remoncik :D :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Picolo idź i kup tego tysiąca, a nie pieprz głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi