Gość Maroni Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Jestem na kupnie moto.Pomozcie wybrac: Kawasaki zx9r czy tez Honda cbr 900 rrRozne opinie slyszalem - ale czy prawdziwe?Moze jakis uzytkownik tych maszyn doradzi, pochwali badz zgani jedna z tych maszyn? Pozdro Maroni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 ale jakie Cie interesuja roczniki??sądzac po zdjeciou to kawa 98 bardzo udana ,moc po zmianie wydech wiekrza niz w R1... a o cebrze sam szukam opini Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maroni Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Ten ktorego mam zamiar zkupic to rocznik 97 (przebieg ok. 23 tys. km). Ostatnio kiedy bylem w salonie uslyszalem same zle opinie na temat Kawek ( jak mi wytlumaczono - to nie Kawasaki - tylko Kawal Sraki). Ale uwazam ze to jeden z ciekawszych scigow na naszym rynku. Troche mnie gosc wystraszyl! Ponoc sa dosc awaryjne- ?????Sam nie mam doswiadczenia z tymi sprzetami. Glownie chodzi mi o strone serwisowa, trwalosc itp ( mocy to i tak ma juz sporo :-) - ale .. jak mawiaja ... od przybytku glowa nie bol)i. Dzieki Szramer za zainteresowanie i prosze o jeszcze jakies opinie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 2 kumpli miało 96 i 97 roczniki ,żaden nienażekał tyle że to niesa typowe "ścigawy" raczej przycięzkie i bardziej sie nadają do szybkiej turystyki ,mało palą, moc wystarczajaca ,pierwsze serie miały problemt tz 94 i 95 rok..wiadomo jak kawasaki długo trzeba nagrzewać czeste regulacje zaworów itp.. ,najbardziej są dopracowane modele 98 z nowym silnikiem itp..a uważaj na powypadkowe bo ramy strasznie miekkie i pękają po dzwonkach.. Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 a ja tak ciutkę OT, to ma być pierwsze moto? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 oby nie ostatnie, ale z odrobina oleju w glowie mozna zaczynac na kazdym.Znam ludzi ktorzy zaczynali od mocnych motocykli i Ci co mieli olej w glowie jezdza dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maroni Opublikowano 2 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wiem ze zaraz dostane zrype od Was :oops: , ale musze powiedziec, ze tak mocnego motocykla to jeszce nie mialem. Owszem edukacja zaczela sie od komara, simsona mz, jaw, jakis japoniec kolegi od czasu do czasu- ale taki motocykl to moj pierwszy. Nie to zebym chcial zostac dawca narzadow! Ale odnosnie tej Kawy to sie chyba jednak rozmyslilem- pomogly mi w tym rozliczne opinie mechanikow. Nie wiem czemu , ale wszyscy stawiaja na Honde i Yamahe. Tyle ze tu kolejny problem - jest sezon i ciezko dorwac jakas godna uwagi sztuke- nawet z zagranicy. Poszukuje sprzeta juz tak od 3 - 4 miechow, i zaczynam miec obawy czy wyrusze gdzies na swoim moto w tym sezonie. Przy poszukiwaniach nawiazalem kontakty z roznymi debilami , ktorzy oferowali nawet sprowadzanie moto "pokradziezowe"- jak dla mnie to palanty. Pozdro dla wszystkich Maroni bez MOTURA :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 hmmm to może coś klasę niżej...coś z sześćsetek :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 3 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 A może spróbójesz od sprzęta klasy gsx600f, cbr600f. Według mnie dobremaszynki na 1`ą japonię. KOlega jest posiadaczem gsx600f i poki co go sobie chwali. JAk sie mowi : Your life, Your choice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi