grayfox Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam! Za niedługo czeka mnie A1, i chce sobie kupić jakiś mootcykl drogowy którymn mógłbym i podjechać do szkoly oraz w jakąś troszke dłuższą trase zrobić. Cena do 4 tyś. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M259760 czy coś w tym stylu by się nadało? Słyszałem że silnik rotax jest bardzo żywotny i owgule znjaomi bardzo go chwalą co o tym sądzicie?A może jakiś 4 t? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) ja mam cos podobnego, RX'a, , ale zeby to byl turystyk to chyba nie za bardzo , spisuje sie bardzo dobrze, lekki, poreczny, narazie nie widze wad, troszke mocy mi brakuje, ale na miasto i do lasu ok :clap: ps. mi on wyglada troche starzej jak na 95.... i dziwna owiewke ma Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Aprilia Tuareg bądz Yamaha TDR. z tego co pamietam to tdr-y miały wyższą szybe. takie sie nada najbardziej według mnie, zawiecha w sam raz na nasze drogi , a na traski bardzo wg mnie najlepsze. ja bym wolał osobiscie 2T, nie wiem czy znajdziesz cos z 4t chyba ze chinczyka, a z nimi nie ma fajnie. mus japoniec albo włoch. PZDR Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez kornol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Obstawiał bym TDR bo są tańsze i bardziej dostępne czesci niż do włoszczyzny i fajnie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Bierz TDR 125,silnik ten sam co w Dt 125 więc części po uszy,odblokuesz będziesz miał te 27 kucyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi