sonix Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 prosze http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=3660 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatter Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 droga sprawa nawet ta folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 noo.. ale ja juz ja kupilem. tansza niz kask czy nowa szybka. w ogole ciezko znalezc mi byla ta folie, ale sie jednak udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 powiedzcie mi. Jak wygrałem aukcje, a pisałem o wycofanie mojej oferty, to co mi mogą zrobić za to, że nie klupie, nie zapłace za ten kask z taką szybką??Nie kupisz, to koleś daje Ci negatyw, składa wniosek o zwrot prowizji, a Ty od allegro karny punkt. (3pkt. i zawieszają konto).A co to do cholipy jasnej jest pinlock? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Są antifogi wklejane, sam mam taki. Wówczas pin lock nie jest potrzebny.Przepraszam za wykopalisko, ale nurtuje mnie ten problem. Miesiąc temu kupiłem Lazera LZ6 Bullet. Na początku para schodziła z szybki dosyć szybko, ale potem ta warstwa ochronna (chyba taka sama jak w okularkach pływackich) lekko się podniszczyła (daj kask dziewczynie do potrzymania :-/) i teraz już nie spełnia swojej roli w takim stopniu. Chciałem wyczyścić te plamy po paluchach i chyba jest jeszcze gorzej. Czy teraz jest sens zakładania na szybę folli antifog? Czy to da jakiś efekt, a moze tylko pogorszy widoczność? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie wiem czy mam racje ale jak ja zalozylem ta folie to widac troszeczke gorzej niz przez sama szybke. szkoda ze nowy wizjer jest taki drogi. mi policzyli ze 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi