AndyTDM Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam koledzy, poszukuję adresu kempingu gdzieś w okolicy lub w samym Budapeszcie, który jest prowadzony przez motocyklistę dla motocyklistów. To miejsce było kiedyś opisywane w którymś nr NOMADY, w rubryce "miejsca przyjazne". Niestety gdzieś posiałem akurat ten nr ;) Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzorzo Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Biker Camping Address:1089 Budapest, Benyovszky M. u. 40. Telephone:1/333-7059 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyTDM Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No już mam, gdyby ktoś potrzebował to proszę bardzo: Biker CampingAddress:1089 Budapest, Benyovszky M. u. 40. Telephone:1/333-7059 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 To ja sie moze podlacze do pytania... Czy orientujecie sie rowniez, jak dlugo jest ten kemping czynny? Wybieram sie na poludnie we wrzesniu i chetnie bym tam zajechal.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyTDM Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 To ja sie moze podlacze do pytania... Czy orientujecie sie rowniez, jak dlugo jest ten kemping czynny? Wybieram sie na poludnie we wrzesniu i chetnie bym tam zajechal.PozdrawiamMaciej Witaj, niestety szczegółów nie znam. Myślę, że spokojnie można tam zajechać jeszcze we wrześniu. Ja będę zaraz na początku września. Dam znać po powrocie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi