Piotrek_eM Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Cześć. Szukam kogoś kto pomógłby mi z wymianą regulatora napięcia. Kupiłem niedawno jakiś uniwersalny, ale sam wole się nie podejmować montażu. Problem polega na braku ładowania akumulatora a regulator podobno jest padnięty i mam nadzieje, że jego wymiana załatwi sprawę.Jeśli ktoś się zdecyduje to proszę o szybki kontakt, mam czas do jutra wieczorem, a najlepiej jeszcze dziś, gdyż muszę wyjechać. Motocykl w tej chwili jest w stanie przejechać około jednego kilometra, więc mile widziana mobilność :P mogę podjechać samochodem.Ochotnik oczywiście może liczyć na coś więcej niż moją wdzięczność :crossy: zawsze te pare groszy do przodu, bez VATu :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Cześć. Szukam kogoś kto pomógłby mi z wymianą regulatora napięcia. Kupiłem niedawno jakiś uniwersalny, ale sam wole się nie podejmować montażu. Problem polega na braku ładowania akumulatora a regulator podobno jest padnięty i mam nadzieje, że jego wymiana załatwi sprawę.Jeśli ktoś się zdecyduje to proszę o szybki kontakt, mam czas do jutra wieczorem, a najlepiej jeszcze dziś, gdyż muszę wyjechać. Motocykl w tej chwili jest w stanie przejechać około jednego kilometra, więc mile widziana mobilność :P mogę podjechać samochodem.Ochotnik oczywiście może liczyć na coś więcej niż moją wdzięczność :crossy: zawsze te pare groszy do przodu, bez VATu :clap:do bandita pasuje regulator od gs500 jakbyco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi