kamyczek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Od niedawna mam kawe zx6r 96r. 43tys km nie zdarzylem porobic mu zadnym przegladow ani wymian. wczoraj chcialem go odpalic ale mialem problem z utrzymamniem go na gazie. zalaczylem ssanie, odpalilem i po minucie obroty zaczely spadac i gasl. probowalem bez ssania ale problem powtarzal sie. po min gasl a gdy chcialem dodac gazu to gasl natychmiast. nie wiem co jest bo przed wczoraj chodzil jak zegarek. moze go zalalem? i jesli mozna to prosilbym jeszcze o pare rad co mam przy nim teraz powymieniac, na co zwrocic szczegolna uwage. a prosilbym jeszcze o servisowke na maila [email protected] lub jakis link z tym do sciagniecia. bardzo Wam dziekuje i 100krotne dzieki dzieki !!!!!!!!!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A może najzwyczajniej w świecie kończy Ci się paliwo? Przekręć kranik na rezerwe i spróbuj pokręcić znowu.Co do wymian po kupnie - na pewno musisz wymienić olej, tego nie można zaniedbać przy używanym sprzęcie. Posprawdzaj stan reszty płynów, zmierz luzy zaworowe, a jeśli masz nieco więcej pieniędzy to odstaw go do mechanika na kilka dni, żeby go dokładniej posprawdzał (łancuszek rozrządu bo wskazywany przebieg wskazywałby na zbliżającą się wymiane, serwis gaźników itp). No i gratuluje sprzęta, do zobaczenia gdzieś na mieście :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyczek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 tak tak, wszystko sie zgadza. mialem problem z kranikiem ale juz jest OK. dzieki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi