Gość Zbycho Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 Italia w lipcu, Kalabria i jeszcze dalej.Of course musi mi się zrosnąć łapka i muszę kupić nowego sprzęta ale to jakby było zaklepane.Dosyć drogo, ale świetne drogi, zakręty na który wąż połamałby sobie kręgosłup, tanie wino i słońce południa. Zbychobez XJ'ty ale z nadziejami na lepsze jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 czemu nie zapodasz relecji z Twojej wyprawy do Normandii :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Bo my są leniwi :oops: to raz, dwa zapraszam do udziału w imprezach, trzy ... niespodzianka, Rysiek - organizator wyjazdu szykuje reportaż do ŚM. Kiedy ? nie wiem. Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 1 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2003 Italia w lipcu, Kalabria i jeszcze dalej.Of course musi mi się zrosnąć łapka i muszę kupić nowego sprzęta ale to jakby było zaklepane.Dosyć drogo, ale świetne drogi, zakręty na który wąż połamałby sobie kręgosłup, tanie wino i słońce południa. Zbychobez XJ'ty ale z nadziejami na lepsze jutro A więc jak będziesz w pobliżu miasta Bari zapraszam, najprawdopodobniej tam własnie bede przebywał. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi