mmatteuszz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 mam pytanie. czy ktos mostkowal kondensator w dt lcI? nie jestem pewien czy lcI i LcII maja takie same cdi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 jeżeli się na tym nie znasz to raczej nie polecamJa swój rozwliłęm :biggrin: w hondzie i nie mogę jeździć :icon_twisted: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 zrobilem! decia wkreca sie super, poprawa kosmiczna jeszcze tylko wydech gianelli i bedzie ok. pozdro :icon_twisted: mam pytanie ile wasze detki ciągnely po zdjeciu blokad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi