DiZel Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 heja,czy ktos sie spotkal z czyms takim jak zestaw stelazy z kuframi lub chociaz bagaznik do suzi gsx-r 750 '99 ? wiem, ze głupio by wygladalo, ale skoro widzialem na wlasne oczy toto do kawy zx-9r to wlasciwie czemu nie? bo z tankbagiem i plecakiem jest ujowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ...wiem, ze głupio by wygladalo, ale skoro widzialem na wlasne oczy toto do kawy zx-9r to wlasciwie czemu nie? bo z tankbagiem i plecakiem jest ujowo... Ale ZX9R jest bardziej turystycznym motocyklem! Jak chcesz mieć stelaże to zamień moto. Do sporta stosuje się zestawy toreb (tzw. sportowe :icon_mrgreen: ). Albo jak sam jedziesz, to zwykły worek z Louisa za 5 lub 10 € na tył i heja! Ja tak wakacje w Bułgarii spędzałem. Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ja mam Ja mam :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 heja,czy ktos sie spotkal z czyms takim jak zestaw stelazy z kuframi lub chociaz bagaznik do suzi gsx-r 750 '99 ? Ja sobie uspawałem bagażnik na wzór WSK :icon_mrgreen: Wygląda festyniarsko, ale ładuję na niego torbę z namiotem, materacem, śpiworami i mnóstwem innych gadżetów. Wykorzystalem mocowania uchwytów pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi