DRACO Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Stan moment mowi o przyspieszeniach i o elastecznosci wiec moge wygrac start ale po paru metrach jestem z tylu bo o szybkosci mowia koniki uwiez staremu silnikowcowi :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 niech bedzie na twoim Dracoszerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 o kurcze - ja dziś siadłem na night roda. Pierwsze wrażenie - lekki!!! Siedziałem na paru dużych sprzetach i spodziewałem się masy, a tu niespodzianka. Kolejna sprawa - biegi i pozycja. W pierwszej chwili niewygodna, trudno zmieniac biegi ale ruszam i nawijam 200 m....O kurcze!!! Wścieklizna !!! Rewelacja!!!Mam dylemat - w sumie moto mało "klasyczne" a osiągai...i futurystyczny wygląd... jeden ze sprzętów które albo się uwielbia albo nie cierpi... mi bliżej do pierwszego :( Prowadzi się super! Intuicyjnie wręcz. Pozycja staje się szybko wygodna (cofnięte nogi). Za to pasażer ma cienko - szczególnie bez oparcia... no i lata - tył przód :P Mały bak i spore spalanie. Już nawet nie chodzi o $$, ale na baku może ze 200 km sie polata, więc na stacje zagląda się często. Generalnie - dla mnie - świetna maszyna. Czuc silnik porsche!!! :DAGRHH - REWELACJA!!! :buttrock: :D :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi