marcek007 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam.Mam mały problem. Nie wiem z jakiego to powodu ale mam pęknięty odblask w przedniej lampie.Czy da się wymienić sam odblask czy musze zmieniać całą lampe?? A może ktoś ma namiary gdzie można by było kupić sam odblask.Być może dało by się go pokleić ale wcale nie mwiem jak mam się tam do niego dobrać. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez marcek007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 z tego co wiem samego odblasku nie dokupisz.. bo lampa to jest integralna całość... wiem że można sie pokusić o rozebranie jej ..ale nie wiem czy to by sie udało czy nie... a odblask chyba dostaniesz tylko z jakiejś rozbitej i zrobić wasch & go... 2 w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi