urko_125 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 cześć :crossy: Jeśli ktoś jest w posiadaniu takiego schematu to PROSZĘ O POMOC. Dzięki wielkie I POZDRAWIAM :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JulekSukiPP Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witaj! Ja mam ksiazke serwisowa do GS450.Napisz co konkretnie cie interesuje to poszukam.Czyzby sposob ustawienia kol i walu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witaj! Ja mam ksiazke serwisowa do GS450.Napisz co konkretnie cie interesuje to poszukam.Czyzby sposob ustawienia kol i walu?A mozesz to zeskanowac i udostepnic tutaj ?Z gory dzieki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamotolo Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Witaj! Ja mam ksiazke serwisowa do GS450.Napisz co konkretnie cie interesuje to poszukam.Czyzby sposob ustawienia kol i walu? Witam jeśli nie spawiłoby problemu zamówiłbym taką serwisówkę każda lektura mile widziana co prawda rozbierałem już po części gs-a ale no właśnie ale tajnos agentos doświadczenie pomogło a wolał bym nie szukać i błądzić Pozdrawiam czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi