Pit_R6 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, chciałbym się zwrócić do Was z prośbą o pomoc w kwestii zwykłej instrukcji obsługi (nawet nie serwisowej) do Yamahy YZF-R6 z 2003 roku. Jej brak jest nieco irytujący - nie wiem nawet jakie mam mieć ciśnienie w kołach czy jaki amperaż na akumulator. Jeśli dysponujecie takową (najchętniej w jęz. polskim) - jestem zdecydowany kupić choćby kserokopię... Na prawdę mi na tym zależy. Poprzednio zamieściłem podobny post w dziale "Dane techniczne (...)" ale niestety nikt poza jedną osobą nie mógł mi pomóc. Rozwiązania wskazane w odpowiedzi niestety nie zadziałały: przeszukuję Allegro od dwóch tygodni bez skutku, natomiast na stronie, gdzie miał być wykaz instrukcji do ściągnięcia - niestety już go nie ma... Prośba do Moderatora: proszę przez trzy dni nie przesuwać posta :) "Przy piwie" - zakładając dużą oglądalność daje mi jakieś nadzieje :buttrock: PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...46580&hl=yzf+r6Pozycja numer 67, 93 i 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Włącz jakiekolwiek program do ściągania P2P (chybta tak to się zwie) typu Kazza, E-Donkey, E-Mule ... tam to znajdziesz, ja właśnie tak ściągnąłem serwisówke do siebie. coś ok. 40 mega, 450 stron w PDF-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_R6 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, udało mi się końcu zdobyć instrukcję serwisową do YZF R6 z 2003 r. Jeśli ktoś potrzbuje - chętnie się podzielę. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeusOlimp Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 witam, chciał bym prosić o instrukcje do yamahy r6 z 2004r którą Pan posiada:P [email protected]z głory dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 witam, chciał bym prosić o instrukcje do yamahy r6 z 2004r którą Pan posiada:P [email protected]z głory dziękujehttp://chomikuj.pl/Osamuro/Motocykle/Instrukcje/Yamaha/R6_2003+-+2004+Service+Manual,356000644.pdf Minuta szukania w necie... Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 http://www.r1r6.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Józefowicz Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 (edytowane) Witam!Jestem zainteresowany tą instrukcją którą masz Pit_R6 proszę o przysłanie mi jej na e-maila [email protected]DZIĘKI!POZDRO MARO Edytowane 4 Maja 2012 przez Marek Józefowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi