Maciej Kwidzyn Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam!!! Startujemy (na razie dwie osoby z pomorskiego). W sumie ja jade spod dunskiej granicy, a kolega z okolic Oslo i spotykamy sie w woj. pomorskim.1-3.09 Prawdopodobnie zlot "u Papy" Pilawki k. Ostródy.Nic nie jest jeszcze ustalone na 100%.Jedyne co jest na dzisiaj pewne, to fakt, ze jedziemy na polódnie. Slowacja jest pewna na 100%. Jeszcze nie wiem ile "Skuter" (Oslo) bedzie miec urlopu, prawdopodobnie okolo dwoch tygodni, ale ja mam do dyspozycji caly wrzesien. Jest opcja 7-10 wrzesnia KOMOCA - Slowacja "Motofest"(zlot przy granicy z wegrami).Ja ogolnie jestem otwarty na wszelkie propozycje (Rumunia - trasa Transfogarska, jezeli nie jest to juz za pozno?, Grecja, Chorwacja)...Szukamy kogos, zeby bylo troche razniej, bo w sumie wrzesien, to juz "po sezonie" jest, a w grupie zawsze bedzie razniej.Start okolo 3-4.09.2006 mozliwosc do konca wrzesnia (jezeli finanse starcza).Prosze o szybki kontakt, moze wspolnie cos sie zaplanuje, bo w sumie zadnych scislych planow jeszcze nie mamy...Ja jade BMW R 100 GS, "Skuter" BMW R 1100 GS.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi