wernerii Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 WitamPracuje w firmie reklamowo poligraficznej i moge udostepnic po kosztach materiału wszelakie loga ,napiSy naklejki na motocykle .Wszystko zalezy od wszej fantazi i oczywiscie czasu jakim dysponuje.robiłe dla znajomego grafiki do cagivy 125 wyszlo prze git .zamontowałem plotery cieniowane fosforyzujace .jak zrobie kilka fotek to wrzuce na forum.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam.Czy tez bys mial nr. startowy na crossa nr np 80 ale wymiary to wys 21cm a szer ok20 i tak orientacyjnie w jakiej cenie by to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 mnie interesowaly by naklejki na moja nsrke jakies oryginalne.. np. jakies madre zdanie po angielsku. odezwij sie to uzgodnimy reszte. no i cene podaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 no no :) akurat w przyszłym tygodniu maluje zbiornik i jakaś naklepka by sie na niego przydała !! odezwe się jak coś naskrobie pzdr Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Herbi~ Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 www.naklejki.KOM.pl lub www.extratuning.pl - zapraszam (takze do galerii motorków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No to może mi cos doradzisz . naklejki potrzebuje do mojej Afryczki podam ci model africa Twin model rd04 orginalnie mam RÓŻOWE naklejki mam samorobione srebne i zastanawiam sie nad zmiana Co proponujesz? jakieś kolorki? może ciekwasze wzory? odsyłam na strone www.africatwin.prv.pl tam masz pokazane modele i malowania wzory naklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A jak wyliczana jest cena naklejki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomb2 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 A ja mam taką sprawke do ciebie, prowaze taki malutki serwsis internetowy i chcę dla reklamy zrobic naklejki :crossy: Chodzi mi o takie naklejki że po przyklejeniu zostają same litery. Naklejka miałaby około 40 cm długość ile to moze kosztować po kosztach i starej forumowej znajmości ? :biggrin: A naklejek byłoby tylko pare sztuk nie żadna duza seria około 20-30 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wernerii Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Witam.Czy tez bys mial nr. startowy na crossa nr np 80 ale wymiary to wys 21cm a szer ok20 i tak orientacyjnie w jakiej cenie by to było Witam sory ze tak pózno ale miałe nawał pracy wysyłam ci pogladówke nr o ile jesteś jeszcze zainteresowany . kolor tła ,nr do uzgodnienia tak samo typ naklejki ploter lub druk cena 20zł za 2szT +koszt wysyłki Witam.Czy tez bys mial nr. startowy na crossa nr np 80 ale wymiary to wys 21cm a szer ok20 i tak orientacyjnie w jakiej cenie by to było no no :wink: akurat w przyszłym tygodniu maluje zbiornik i jakaś naklepka by sie na niego przydała !! odezwe się jak coś naskrobie pzdr Witam Dokładnie co by cie interesowało .przybliz swoja wizje i coś zdziałamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) Dokładnie co by cie interesowało .przybliz swoja wizje i coś zdziałamychyba jednak musze wstrzymać się z naklejkami bo w kieszeni pusto, zbiornik też musi jeszcze poczekać z malowaniem bo wymiana tłoka się szykuje ;) oto fota mojego sprzęta http://www.bikepics.com/pictures/580526/ , zbiornik będzie czarny , myślałem o jednokolorowym napisie XR podobnym jak na tym foto , do tego biały pasek przechodzący z tego białego paska z owiewki pod siedzeniem (odwrócony znaczek PUMY :icon_twisted: )czyli coś takiego http://www.bikepics.com/pictures/662383/ + znaczek UFO lub mała paszcza rekina (mam ją na tapecie w komórce już z pół roku :icon_arrow: ) to tylko taka wstępna wizja, jeszcze nie wiem czy moto ma byc biało czarno czerwone czy biało czarno niebieskie ... do tego jakiś numer na boczki itd ... ale się odezwe jak coś wymyślepozdro Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi