ninjabike Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 rajd jest na 100 i ja tez bede napewno nie mam motoru bo bym pojechal bo zawsze simigaja tam motorkami radze wziac aparacik bo bedzie czemu robic fotki a moze sie gdzies spikniemy a jesili ktos zamieza przyjechac motorkiem z Łodzi to od kolumny lasami da sie tam dojechac a do kolumny tez da sie dojechac lasami od pabianic tylko tam drogi nie znam a wiec... pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 rajd jest na 100 i ja tez bede napewno nie mam motoru bo bym pojechal bo zawsze simigaja tam motorkami radze wziac aparacik bo bedzie czemu robic fotki a moze sie gdzies spikniemy a jesili ktos zamieza przyjechac motorkiem z Łodzi to od kolumny lasami da sie tam dojechac a do kolumny tez da sie dojechac lasami od pabianic tylko tam drogi nie znam a wiec... pozdro ;) od samiutkiej Łoodzi da się tam szutrami dojechać, sprawdzone Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 A może trase opiszesz? Jaka jest i któredy jechać? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 rajd jest na 100 i ja tez bede napewno nie mam motoru bo bym pojechal bo zawsze simigaja tam motorkami radze wziac aparacik bo bedzie czemu robic fotki a moze sie gdzies spikniemy a jesili ktos zamieza przyjechac motorkiem z Łodzi to od kolumny lasami da sie tam dojechac a do kolumny tez da sie dojechac lasami od pabianic tylko tam drogi nie znam a wiec... pozdro ;) Ja motocykl mam ale za słaby jak na tamte tereny. Jakoś gdzieś może się spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 od samiutkiej Łoodzi da się tam szutrami dojechać, sprawdzoneto gites nawet nie wiedzialem a czy da sie dojechac do piatkowiska odemnie i jak dluga jest droga ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja ostatnio jechalem spod oczyszczalni na retkini i najpierw bylismy na lublinku potem na piatkowisku a potem wlasnie w Łasku na żwirowni jechalem pierwszy raz wiec nie dokonca pamietam droge wiem jak dojechac stamtad na lublinek i piatkowisko do Łasku nie za bardzo ale na 100% sie da pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To gdzie i o której możemy się umówić jutro? Ja jeszcze nie wiem dokładnie o której godzinie tam będę. Dam znać jeszcze wieczorem.Ale jakiś punkt gdzie mozna sie spotkac? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 może też tam jutro będę,(jednak nie pojechałem na enduro :) ) będę na samym końcu tej "dziureczki" Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W końcu wszyscy zrobili mnie w h*ja i jadę sam na DT. chyba będę trochę dziko wyglądał na mojej tylnej oponie :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W końcu wszyscy zrobili mnie w h*ja i jadę sam na DT. chyba będę trochę dziko wyglądał na mojej tylnej oponie :) pzdr heh no ładnie....a może zamiast jechac pomożesz mi z silnikiem???:D....spoko żartuje (chcoaż pomoc by się przydała) dobrej zabywy mimo iz sam :biggrin: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 W końcu wszyscy zrobili mnie w h*ja i jadę sam na DT. chyba będę trochę dziko wyglądał na mojej tylnej oponie :) pzdr ej ej ja jadę na moto, to może razem pojedziemy ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 jezeli chcecie sie spodkac jutro na zwirowni to przy budce z piwem raczej przy stolikach bede tak o 12 i o 11 potem to sam nie wiem gdzie bede mam od tego kumpli pozdro Ninja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 jezeli chcecie sie spodkac jutro na zwirowni to przy budce z piwem raczej przy stolikach bede tak o 12 i o 11 potem to sam nie wiem gdzie bede mam od tego kumpli pozdro Ninja ja raczej będę na samym końcu żwirowni, tam gdzie stoi złom koparkowy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Właśnie wróciłem i to co mnie najbardziej dręczy - organizacja do bani.Nie bylo gdzie samochodu postawić, organizator prosił się żeby dostać w ryj...Za to w drugiej części rajdu (w Anielinie) brakowało wody we wszystkich dołkach. Słabo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) witam ja tez wlasnie wrocilem z rajdu hehe... a co do miejsca do parkowania to bylo go w ch..j byly 2 lonki wykoszone przed wiazdem potem tez byl luzik no chyba ze chciales do samej zwirowni przyjechac no alee a co do organizacji to jak dla mnie nie wykorzystali w pelni zwirowni powinni zrobic jakas prosta na samej gorze i pare podjazdow pod nia w tamtym roku czy 2 lata temu tak bylo nie jeden tam zaliczyl bok ale byl luzik a do organizatorow nie mam nic nie powini tylko wpuszczac ludzi na tor ale to lepiej dla nas ze blizej mozemy stac tylko jeden jakies wonty do mnie i do kumpli mial poszlismy do niego ale prawie nas samochod przejechal bo po toze zesimy sobie lazili potem jak juz bylismy na sirodku to typek do nas zebysmy tu nie szli jak mielismy 7 metrow do tej glownej drogi to niby na okolo sie wracac mielismy spowrotem przez trase rajdu ehhh ale podobalo mi sie mam ful zdjeci i krodkich filmikow kiedys je zrzuce a co do anielina czy gajewnik to ?? kumpel byl w gajewnikach i mowil ze tam tez bylo fajnie ja potem jak we 3 wracalismy na jednym rowerze :biggrin: spotkalem typka na crosi zagadalem okazalo sie ze z okolic mial 250 oczywiscie 2T pogadalismy jest ich 2 czy 3 i sa czesto na zwirowni tylko czekam jak sobie kupie ciwiare i bede ciekal z nimi pozdro Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez ninjabike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi