Badyl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To pewnie chodzi Ci o Sebastiana :clap: A ten na Yamaszce - Seweryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ninjabike Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To pewnie chodzi Ci o Sebastiana :clap: A ten na Yamaszce - Sewerynmoze seweryn nie wiem wiem ze mial taka yamaszke i chyba KTM-a jakiegos ale starego i wiem ze chandlowali akcesoriami do crosow to tyle heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No to właśnie Sebastian jeździ na KTMie LC4 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 I pomysleć jaki ten świat maly wszyscy się znają :D Kupiłem głowice do motorka za 34zł z przesyłką :clap: heh taniej niz naprawa starej ;) tylko będe musiał podocinać żeberka zeby pasowała w miejsce starej....w końcu ta jest od RD i sie nieco rózni....ale w sumie i tak wyjdzie taniej niz jakbym chciał gwint naprawiać :flesje: (50zł to kosztuje) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to w niedzielę jeździmy ? na piątkowisku w czwartek już było w miarę sucho, woda sięgała tylko do silnika Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to w niedzielę jeździmy ? na piątkowisku w czwartek już było w miarę sucho, woda sięgała tylko do silnika Lol susza moim zdaniem ;) ja nie dam rady głowicy spodziewam sie pewnie dopiero koło wtorku więc nie dam rady w niedziele....w między czasie za to sobie zmienie płyny a własciwie tylko olej w skrzyni biegów :clap: i moze cos sobie jeszcze pogrzebie?...zobaczymy.... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 zmiana planów, jutro na piątkowisko jedziemy, zbiórka o 15 (czekamy do 15:15)na lublinku na przeniesionym torze, wjazd od strony ul.dubois Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 zmiana planów, jutro na piątkowisko jedziemy, zbiórka o 15 (czekamy do 15:15)na lublinku na przeniesionym torze, wjazd od strony ul.dubois hehe no to dobrej zabawy życze bo sie nie stety napewno nie zjawie.....a szkoda :clap: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 I jak tam było na Piątkowisku? Ładnie bylo więc pewnie zabawa tez była dobra :)....... Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 całkiem fajnie było, zakręty sobie ćwiczyłem ale niestety jeden dzień niepadało i już się kurzy, nawet kałuże nie zdążyły zniknąć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 całkiem fajnie było, zakręty sobie ćwiczyłem ale niestety jeden dzień niepadało i już się kurzy, nawet kałuże nie zdążyły zniknąć Taka ziemia...za mokro źle sucho tez niedobrze :)....a sam byleś czy z kimś? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 a było kilka osób, był sobie taki zawodnik że nie spodobał mu się jeden zakręt, więc wziąl łopatę i zaczął go przekopywac :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 hehehe :icon_razz: grunt to samowystarczalnoć :icon_razz: a w tym przypadku samokopalność :biggrin:.... Na kiedy planujesz nastepny wyjazd?:biggrin: Środa czwartek i piatek zapowiadają sie być bardzo ładne więc może wtedy cos gdzies? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 nieszybciej niż w sobotę, tzreba troszkę kaski odłożyć na benzynę Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) nieszybciej niż w sobotę, tzreba troszkę kaski odłożyć na benzynę echhh no i super a ja w sobote jade do szczecinka na ślub i znowu ni będe mógł..:icon_razz: cholera...mam tylko nadzieje że raz dwa dostane t glowice i w koncu sobie troche pojeźdze..... Jak chcecie to zapraszam http://www.endurolodz.fora.pl stworzyłęm małe forum dla Łodziaków...pewnie pozostanie puste ale mam nadzieje:P Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi