mati kmx125 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Jakbyś miał ochote jutro pośmigać, to będziemy na żwirowni na Łaskowicach około godzinki 13:00. Wpadniesz? A ogolnie to zapraszam wszystkich :icon_biggrin:Nie dzisiaj to nie moge akurat wyjezdzam i nie mam czym moto zabrac szkoda bo chetnie bym z wami posmigal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Muszę przyznać że wczoraj było ostro! Na Łaskowicach wszyscy się zjechali do 14:00. Byłem ja, Czarczi, Enduromaster i jeszcze trzech koleżków- dwie YZ 426F i jedna YZ 250F. Pojechaliśmy polami/lasami za Dłutów do Ldzania, poskakać na rampie, prawie takiej jak do fmx :icon_biggrin:. Tam jeździł z nami właściciel rampy (YZ 250). Każdy z nas wykonał kilka skoków, musze przyznać że super uczucie w powietrzu :spam: Niech żałuje ten komu się nie chciało jechać :icon_twisted: Wróciliśmy około 20:00Oby więcej takich wypadów! Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Że się zapytam :icon_twisted: w którym miejscu na Łaskowicach się spotykacie? Gdzieś blizej lotniska końca pasa czy dalej w samych Łaskowicach? Znając życie to ja bym was nie dogonił jakbyście po tych polach i lasach jechali ale może bym się kiedyś wybrał :icon_biggrin: Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 (edytowane) Spotykamy się zawsze na żwirowni na Łaskowicach. Jak jedziesz ul. Sanitariuszek od Retkini to za przejazdem na pierwszym zakręcie skręcasz w prawo. Potem jedziesz przez tą wieś co tam jest, potem jest ograniczenie prędkości do 30km/h i jest mostek. Za mostkiem pierwsza ulica w lewo. Tam sie jedzie najpierw po betonowych płytach, dalej sie zaczynają kamienie i po lewej stronie widać żwirownie. Da się zrozumieć? Czy troszke zagmatwałem? :bigrazz: Edytowane 5 Sierpnia 2007 przez djsolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Hehe suuper wytłumaczyłeś :icon_twisted: na mapie Łodzi bez problemu znalazłem to miejsce (oczywiscie mowa o mapie internetowej ze zdjęciami lotniczo satelitarnymi :flesje: Zajebiście ;) a najśmieszniejsze jest ze w w czwartek byłem tam tylko ze jeździłem sobie dookoła lotniska i z ciekawości pojechałem na Laskowice ale pojechałem dalej prosto i dotarłem do drugiego zakrętu z droga w prawo :bigrazz: (a potem tzn po powrocie na lotnisko urwała mi się linka sprzęgła :P ) Ale teraz już wiem gdzie ;) Okik czyli jakby co to kierować się za dzwiękiem wyprutych wydechów? :P bo dokładne miejsce nie będzie potrzebne w tedy :D ale dobra już wiem co i jak :D a tak swoją drogą to ta żwirownia nie wygląda na zbyt dużą ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 siemano ostatnio bylo nawet bardzo ostro :P , laskowice moze i nie sa zbyt duze ale za to ile frajdy dostarczaja , szczerze mowiac jest to moje ulubione mijsce do jazdy ale juz jakos mi sie powoli zaczyna tam nudzic , za to zapraszam wszystkich na tor w rydwanie (zajebisty tor , bez przerwy rowanany , bardzo piaszczysty, niestety wjazd kosztuje 20 zl na caly dzien za motocykl) jakos moze w sobote bysmy sie tam wybrali?? biore ducato i z 4-6motorkow moge zabrac , chetni zglaszac sie , wyjazd bylby cos kolo 14.30 z ksawerowa pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 siemano ostatnio bylo nawet bardzo ostro :banghead: , laskowice moze i nie sa zbyt duze ale za to ile frajdy dostarczaja , szczerze mowiac jest to moje ulubione mijsce do jazdy ale juz jakos mi sie powoli zaczyna tam nudzic , za to zapraszam wszystkich na tor w rydwanie (zajebisty tor , bez przerwy rowanany , bardzo piaszczysty, niestety wjazd kosztuje 20 zl na caly dzien za motocykl) jakos moze w sobote bysmy sie tam wybrali?? biore ducato i z 4-6motorkow moge zabrac , chetni zglaszac sie , wyjazd bylby cos kolo 14.30 z ksawerowa pozdrodlugo mnie nie bylo ;] ale juz jestem Czarczi .... widze że pod moją nie obecność dużo się dzialo .... =] =] ...... pokarzcie jakieś fotki jak są .....a co do soboty to ja się pisze jak najbardziej =] =] =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Heh dzisiaj z nudów sobie pojechałem na Łaskowice z ciekawości...z opisu djsolo nie da się nie trafić :D No i jest sobie żwirownia jest mnóstwo piasku kamieni i co najważniejsze jest mnóstwo zjazdów/podjazdów :) rzeczywiście frajdy co nie miara...szkoda tylko ze moja wytrzymałość jest marna i mniej więcej na poziomie mojego motorka :P ale po podjeżdzałem sobie troszkę , pozjeżdżałem :bigrazz: raz sobie wyskoczyłem na jednym podjeździe (nie chcący bo się zdziwiłem jak mi ziemi pod kołami zabrakło :P ) no i raz się wywaliłem na podjeździe ;) zatem full service ;D tak czy siak możliwe ze jak będzie jakiś wypad to chętnie się pojawie :) a swoją drogą w Łaskowicach też chętnie pojeżdżę :) jak ktoś ma ochotę mogę też porobić fotki bo z zawodu wychodzi ze jestem fotografem :P no ale to nie ważne :D Pozdro! A ten Rydwan to gdzie jest? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Heh dzisiaj z nudów sobie pojechałem na Łaskowice z ciekawości...z opisu djsolo nie da się nie trafić :banghead: No i jest sobie żwirownia jest mnóstwo piasku kamieni i co najważniejsze jest mnóstwo zjazdów/podjazdów :banghead: rzeczywiście frajdy co nie miara...szkoda tylko ze moja wytrzymałość jest marna i mniej więcej na poziomie mojego motorka :P ale po podjeżdzałem sobie troszkę , pozjeżdżałem :D raz sobie wyskoczyłem na jednym podjeździe (nie chcący bo się zdziwiłem jak mi ziemi pod kołami zabrakło :P ) no i raz się wywaliłem na podjeździe ;) zatem full service ;D tak czy siak możliwe ze jak będzie jakiś wypad to chętnie się pojawie :D a swoją drogą w Łaskowicach też chętnie pojeżdżę :D jak ktoś ma ochotę mogę też porobić fotki bo z zawodu wychodzi ze jestem fotografem :P no ale to nie ważne :D Pozdro! A ten Rydwan to gdzie jest? No Stary! Tego nam brakowało! kogoś kto robi fotki, lubi je robić i się na tym zna! Jak będziemy jechać na Łaskowice to na pewno będzie jakieś info na forum. A Rydwan jest gdzieś w okolicach Strykowa. Jeszcze tam nie byłem ale na Sobotę się piszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No Stary! Tego nam brakowało! kogoś kto robi fotki, lubi je robić i się na tym zna! Jak będziemy jechać na Łaskowice to na pewno będzie jakieś info na forum. A Rydwan jest gdzieś w okolicach Strykowa. Jeszcze tam nie byłem ale na Sobotę się piszę! Hehe i teraz się można umawiać na sesję :D ceny atrakcyjne :D ..... ale spoko damy radę :banghead: ..... coś mi się jakoś zdaje że niedługo będzie wysyp fotek enduro z Łodzi :banghead::D:D to kiedy mozna się teraz kogoś spodziewać w Łaskowicach? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 może dziś może jutro :P o stary wiesz to nigdy nie wiadomo... =] ale milo że będzie ktoś kto porobi fotki :] napewno damy ci znać jak będziemy jechać zostaw swój numer kom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) może dziś może jutro :P o stary wiesz to nigdy nie wiadomo... =] ale milo że będzie ktoś kto porobi fotki :] napewno damy ci znać jak będziemy jechać zostaw swój numer komheh tak tez myslałem :P Na forum od tak telefonu nie napiszę ale moge do ciebie posłać na PW :notworthy: Objeździłem dzisiaj trochę kątów :buttrock: I szczerze zapraszam was na poligon na złotnie :banghead: jest naprawde fajny teren :lalag: można i poskakać i polatać po lesie i co tam sobie chcecie :lalag: jednak polecam jazdę przez las...w niektórych miejscach jest interesująco że to tak ujmę :D zresztą naprawdę trzeba to zobaczyć :crossy: a drugi teren to zapraszam zaczynając z Pabianki przez pola do lasu i lasem gdzie się chce... ja akurat po 25 minutach wyjechałem w zgierzu ale tylko dlatego ze pojechałem prosta szeroką drogą :crossy: jakbym dalej jechał ścieżkami to bym pewnie wydostał się gdzieś zupełnie indziej :P Jakby był ktoś chętny to zapraszam... tez bym z chęcią z kiimś pojeździł :D (nie powiem najlepiej jakby ktoś miał DT i nie odstawał nieco odemnie bo ja to generalnie raczkujący jestem w dziedzinie jazdy terenowej...no ale się za wiele nie wywalam więc nie jest źle) niemniej zapraszam wszystkich chętnych :lapad: Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Jackuzy Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 dzisiaj lecimy na laskowice , kolo 19 bedziemy wiec jak ktos chetny albo bedzie mial jakies pytania niech pisze na pw lub gg pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jackuzy .... czekamy na fotki z dzisiaj z niecierpliwością;) ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 wrzuccie fotki na forum :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi