kierowiec Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Wybieram sie na zlot na Slowację w ostatni weekend sierpnia (25,26,27). Wyjeżdzam z Rzeszowa z kilkoma kumplami, chętnie pojedziemy w większej grupie. Czekam na propozycje. Pozdrawiam!!!! Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez kierowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Na razie mam plan jechac, a wiesz cos wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robher Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Chętnie sie wybiore :icon_razz: Tylko coś więcej info o tym zlocie przydało by sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierowiec Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Na razie mam plan jechac, a wiesz cos wiecej?Właśnie dowiedziałem się że zlot jest w dniach 18-19 a ja 19 pracuję więc nie dam rady jechać. Szkoda bo wiem że jest tam fajnie. Nara! Na razie mam plan jechac, a wiesz cos wiecej?Właśnie dowiedziałem się że zlot jest w dniach 18-19 a ja 19 pracuję więc nie dam rady jechać. Szkoda bo wiem że jest tam fajnie. Impreza jest całą noc, z noclegięm też nie ma problemu, trzeba tylko mieć namiot i na terenie zlotu jest pole. Same drogi są dużo lepsze niż u nas więc jedzie się super.Nara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riucyherce Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 no to kto jedzie jeszcze?jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Kwidzyn Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Podajcie miejscowosc i krotki opis zlotu... Jest jakas strona w Internecie poswiecona tej imprezie?Ja powinienem byc gdzies tam na poludniu w tym czasie, wiec chetnie bym zajechal.Pozdrawiam Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Tu program zlotu http://www.pobys.sk/index.php?rub=pobys2004&id=169pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi