Gab. Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Witam!! Poskładałem jakiś czas temu Junaka i wreszcie nastąpił moment obudzenia go. Zapalił bardzo ładnie ale przy zębatce zdawczej cieknie olej. Jest tak tylko podczas pracy silnika. Wiem że jest to jego system odpowietrzania skrzyni korbowej ale coś jest nie tak. Może być tam odrobina oleju (smarowanie łańcucha) jednakże w tym konkretnym przypadku wygląda to koszmarnie-chwilka i już stoi w kałuży oleju.Simmering przt zębatce zdawczej jest wymieniony zatem nie jest to jego wina. Olej na 100% pochodzi z silnika a nie ze sprzęgła czy też skrzyni. Jaki może być tego powód i co z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zajrzyj tutaj. Może to ci pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zajrzyj tutaj. Może to ci pomoże... Dzięki wielkie-coś zaczyna mi świtać!! Jeszcze raz dzięki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Do usług :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi