niagara Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) mam pytanie czy policja moze mi dac zawiasy? kolega mi mowil ze wyrok moze oglosic tylko sad a to co policja mowi to sie nie liczy, jak z tym jest? Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez niagara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 mam pytanie czy policja moze mi dac zawiasy? kolega mi mowil ze wyrok moze oglosic tylko sad a to co policja mowi to sie nie liczy, jak z tym jest? policja moze ci dac 24 albo 48 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 czyli tylko mnie straszyli? :( chciali mi jeszcze w zamian dac prace spoleczne albo grzywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Pytanie tzw. hmmm oki nie bede sie wyrażał.. Policja to może Ci dać ale w zawiasy jak bedziesz fikał..Tak jak było pisane o wyrokach- to jest sądPolicja ma pilnować prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Nic dodać nic ująć.A najlepiej to unikać takich konfliktowych sytuacji-szkoda zepsuć sobie kartotekę. Tak tylko podpowiadam....Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi