Eric Trax Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Problemem mogą być pierścienie lub głowica.... :) przynajmniej moja tak miała... Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 glowica ?? a co moze byc z glowica nie tak chyab ze ktos ja probowal splanowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 nie czytalem calego tematu, bo nie mam teraz zbytnio na to czasu..ale czy moto nie lapie lewego powietrza? np. gdzies kolo gaznika?wstaw tez nowa uszczelke miedzy karter a cylinder i miedzy cylinder a glowice. skrec mocno, tylko gwintow nie ukrec pozdro Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 w sumie to sprawe rozwiazlem gosciu ktory robi szlif pomierzyl mi wszystko i stwierdzil ze juz przeszedl swoje i nadaje sie tylko do szlifu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi