DiboS60 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Siema bo moja zawiecha mnie dobija ma z jakies 10cm luzu tak jak by w jednym momencie bylo pusto zawieszenie siedzi okropnie opada na du co moze byc ile by kosztowala regeneracja zawieszenia ale tak zeby bylo dobrze nie liczac uszczelniaczy bo ostatnio zakladalem nowe! :icon_rolleyes: prosze o wypowiedzi i jak by sie dalo jakis schemat bo ponoc w aprili ma byc jedna sprezyna a ja mam dwie moja apka to rok 1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 heheh sorki mial byc moj temat ale dibo logowal sie u mnie na kompie i zapomnialem sie przeloczyc i pisalem na jego koncie ale bede miec opierdziel:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi