na koło Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Cb lepsze bo chłodzone cieczą i mocniejsze a gs-ów jezdzi jak psów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Sprzedam swojego GS 95r cena 5700 - reszta na priv zeby nie zasmiecac tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Za tą cenę tylko GS. Jw. za tą kwotę er-5 będzie po dzwonie, a CB w słabym stanie, więc nie masz się co zastanawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Na CB tak mimimum 6 - 7 tys bys musial wydac. Na ER5 8 - 10 tys. A na GSa to te 5 tys starczy :( pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 to juz nie lepiej NTV , Vka ma dusze i ładne to jest i wytrzymałe ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Witamtez kupiłem GS z tarnowskich gór i powiem tak chodzi dobrze narazie nic mi sie nie zepsułoAle okłamali mnie z tym ze mówili ze GS jest w pelni odblokowany a GS jest zablokowany Wiec troszke kreca kolesieAle mozna trafic u nich niezla sztuke albo rosyp I oczwiscie polecam GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 oddam w dobre ręce...http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M242981szybszy niz GS i mniej pali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 oddam w dobre ręce...http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M242981szybszy niz GS i mniej pali:D Wiesz, osiagi sa wazne ale motor musi sie jeszcze podobac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Wiesz, osiagi sa wazne ale motor musi sie jeszcze podobac :(no to fakt..ale takiego który by mi się podobał jeszcze nie ma..heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Mi sie podoba (bardzo sie podoba) Suzuki GSR 600 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Szukaj sprzęta w dobrym stanie i tyle, a pisanie ze na Cb trzeba miec 6 tys to bzdura, przecież robia je od 93 roku, a częsci nie są wcale takie drogie np; silnik od 500zł( ok 40tys. km) i 1000zł( ok 20tys km), jak masz jeszcze jakieś pytania na temat Cb to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 kidler to tanio silnik znalazles...ja na swoj wydalem 1200zl 32000km. i to bylo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Przybyło towaru z zachodu to taieją sprzety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi