D.I.E.G.O. Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Dzięki dzięki, stary już jestem :) A tak w ogóle to baaardzo spóźnione życzenia for Dizel :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ja i Buddha takze przylaczamy sie do zyczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 a oto pora na DEJAJA: stoooolec, stoooooolec, nieeeech zyjeeeee zyyyjeeeee naaaaaaaammm! :flesje: najlepszego, brachu i do sfetorzenia w zlociencu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Wszystkiego najlepszego!Teraz po dwóch tygodniach muszę nadrobić zaległosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 :wink: Sto lat i ode mnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Darek!!! Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 od nas też wszyskiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 A ja bede pierwsza, ktora sklada zyczenia dla Dejaya.obys jezdzil na motorkach do konca swiata i jeden dzien dluzej :flesje: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 oj to sto lat sto lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Urodzinki , urodzinki - gorące życzenia Jutro to opijemy !!! ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 niech i ja sie przyłącze do życzen dla Dejaya !! :flesje: najlepszego !! a tekze spoznione ale szczere dla wszytskich ktorych wczesniej przegapilem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 My również życzymy sto lat, jutro opijemy, a raczej od jutra zaczniemy opijać Twoje zdrowie!!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Dziękuję wszystkim za życzonka.Jutro zatem polecą flaszeczki............no i pare garści błota ;) ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 My rowniez dolaczamy sie do zyczen pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Najlepsze zyczenia dla Oriany ;) Twoje zdrowie tez wypijemy w Zlociencu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi