krisso76 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 witajcie mam pytanko czy nusqa te 450 tegoroczna - nowa to dobry wybór / bo cena jest dobra/jeżdziłem jest suuuuuuuuper!!! ale jak sie to sprawuje , jak jest z dostepnościa czesci serwisami itd bo u mnie tylko ktm , ktm i ktm.... a to kassssa jak... :wink: ewentualnie yamaha :) :) a ja chce huske :clap: , tylko wszyscy mowią ze to do bani decyzja ;) pomocy!!!! :( :wink: macie jakie pomysły zdanie , jezdzicie tym sprzetm dajcie znac krisso gg 7300819 [email protected] forum wszystkie formy preferuje pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 hej,Z tego co sie orientuje na husqvarne sa 2 lata gwarancji takze o takie rzeczy jak czesci zamiennie i serwis nie musisz sie martwic :clap: . kumpel niedawno kupil taka maszyne i narazie jest zachwycony w 100% . wczoraj tylko siakos niefortunnie upadl i pogielo mu chlodnice :/ . NIe wiem czy jest to spowodowane zla konstrukcja tego elementu czy po prostu nie mial farta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Heh w tych husqvarnach te chłodnice jakies lipne :lalag:,mój trer juz dwa razy kupił chłodnice(nowa 1400zł -sztuka).Zalożył te wzmocnienia na chłodnice ale przy glebie nawet te wzmocnienia gnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 hej,Z tego co sie orientuje na husqvarne sa 2 lata gwarancji takze o takie rzeczy jak czesci zamiennie i serwis nie musisz sie martwic :lalag: . kumpel niedawno kupil taka maszyne i narazie jest zachwycony w 100% . wczoraj tylko siakos niefortunnie upadl i pogielo mu chlodnice :/ . NIe wiem czy jest to spowodowane zla konstrukcja tego elementu czy po prostu nie mial farta. dziki za infotez tak mysle tylko nie wiem jak z serwisem bo u mnie nie ma tylko yama i ktm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 (edytowane) jest kilku dystrybutorów husek wiec sie rozglądnij dobrze bo nie wszyscy daja gwarancje. Na tego typu moto sa z regóły 2 tygodnie rozruchowego. Edytowane 1 Sierpnia 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a w jozi dają dwa lata :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 jest kilku dystrybutorów husek wiec sie rozglądnij dobrze bo nie wszyscy daja gwarancje. Na tego typu moto sa z regóły 2 tygodnie rozruchowego. jozi????o co chodzi???bo nie łapie a w jozi dają dwa lata :(jozi bo nie łapie?? jest kilku dystrybutorów husek wiec sie rozglądnij dobrze bo nie wszyscy daja gwarancje. Na tego typu moto sa z regóły 2 tygodnie rozruchowego. powiedz o co chodzi z tym 2 tyg rozruchowym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 jeden da ci 2 tygodnie rozruchowea drugi tak jak u nas w JÓZEFOWIE daje 2 lata gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) powiedz o co chodzi z tym 2 tyg rozruchowym???To bardzo proste :( idziesz do salonu, kupojesz motorek pytasz sie o gwarancje a oni Ci mowia... ze jezeli w ciagu 2 tygodni od daty zakupu cos sie stanie to naprawia w ramach gwarancji. To tak naprawde ma sens bo ktos moze kupic crossa 125 i przez cały weekend zasówac po torze i po 15h okazuje sie ze tłok sie kwalifikuje do wymiany, przez nieumiejętna zmiane biegów skrzynia szwankuje a wtedy musialiby Ci to wymienic. Husaberg dawał 2 lata ale lista rzeczy i przyczyn których gwarancja nie obejmowała była baaardzo długa. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi