Kaśka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Nie wiem jak chcieliscie się z tymi manelami na moto zabrać :crossy: Kamel ledwo co do auta to upchnął :cool: Jest mi bardzo przykro, że nie moge z Wami pojechać :clap: Kurde nie miałam kiedy złamać tej ręki :smile:, no nic odbiję sobie w przyszłym roku, miłej zabawy Wam życzę i przywieźcie dużo zdjęć, żebym miała choć namiastkę Brna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki ekipie 4UM-owej za super wyjazd!!!! ...był świetny! :icon_idea: hektolitry gorzały co wieczór się lały :icon_eek: dzięki temu Brno = super miasto :icon_razz: Czesi agresywni :biggrin: więc my też :wink: (no dobra... ja :biggrin: hehe ) PS. PGR... "CESZ POLICIE?" :bigrazz: LECIMY ZA ROK! :clap: Pozdro Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki ekipie 4UM-owej za super wyjazd!!!! ...był świetny! :icon_razz: hektolitry gorzały co wieczór się lały :biggrin: dzięki temu Brno = super miasto :icon_eek: Czesi agresywni :icon_idea: więc my też :wink: (no dobra... ja :bigrazz: hehe ) PS. PGR... "CESZ POLICIE?" :bigrazz: LECIMY ZA ROK! :clap: Pozdroino z tubylcami i innymi inostrańcami (wiemy o kogo chodzi :biggrin: ) będziemy musieli zrobić porządek do zobaczyska pozdrojerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 mimo wszystko.......wyjazd byl super za rok lecimy znow!!!!!!!!!!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 nooo tak woggole to lipa byla.. towarzystwo do bani :clap: :icon_eek: ... z wieczorw malo mi utkwilo w mieci i sam nie wiem dlaczego :biggrin: :wink: i wogole nie wiem czym tu sie zachwycac na tym motogp???jakis zajebisty tor ?? jakies 110 tys ludzi na trybunach?? i wogole zamykanie winkli na klamke bo na kolano to chyba wyzej by bylo?? wogole o co tam chodzilo jakis rossi i pedrosa ??? to oni sie scigali czy to tak udawane bylo :crossy: tak wiec do zoabczenia za rok :biggrin: :bigrazz: :bigrazz: :icon_razz: SZACUN DLA CALEJ EKIPY wroc, gorka, jelenia i wawa :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) KTO PIWA NIE PIJE, KOMU NIE SMAKUJE... Kamel za rok jak byscie jechali znowu BangBUSem to sie musimy zgadac coby ze 4 zgrzewy polskiego browara :icon_razz: wziąć bo te ichnie to pierą ale tylko po kieszeni... I śpimy juz na polu przy torze bo te ch.e co licza za trzy doby i brudne szkopy to nie mój klimat :biggrin: Czesi to banda wieśniaków o czym się nawet Talib przekonał... :biggrin: Ale i tak nei zepsuli nam Zajefajniebistej imprezy :clap: Ynnnoooo YasssstttaaaAAA :wink: :bigrazz: :icon_eek: :icon_idea: Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 nooo tak woggole to lipa byla.. towarzystwo do bani ;) :icon_twisted: Mario, ale powiedz, ze podobała Ci sie nasza wspólna noc pod namiotem :icon_arrow: hahaha Ha! Wyszło szydło z worka! :icon_arrow: Mario to "innolubiec"? :icon_arrow: Pozdrofionka KTO PIWA NIE PIJE, KOMU NIE SMAKUJE... Kamel za rok jak byscie jechali znowu BangBUSem Peger, ale to nie mogl byc BangBus, bo jesteśmy hetero :banghead: !! a, że dupeczek na pokładzie nie mieliśmy to o niczym nie świadczy! :D Mieliśmy za to Waszą bieliznę na pace :D fetorek przyjemny musze przyznać :P hehehe pzdr Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Wyjazd pierwsza klasa :icon_arrow: pomijając tjuning wizualny Fazera :icon_arrow: :icon_arrow: Za rok koniecznie trzeba jeszcze raz skoczyć tym bardziej, że będzie Polak jechał. Powrót mieliśmy z przerwami bo jak się ściemniło to wyszło, że światła trochę w kosmos świecą :icon_twisted: Zdążyliśmy przekroczyć granicę i noc spędziliśmy w zajeździe ;) Poniżej link do małej galerii z fotkamihttp://members.lycos.co.uk/boniek82/MotoGP/fotka.htmlW sumie zrobiłem ponad 200 zdjęć. Jeśli ktoś chce wszystkie to dawać znać na PW. Szwagier ma wszystkie we Wrocławiu także jak będzie trzeba to nagra parę płyt i będzie można u niego odebrać. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Boniek szkoda, że naszych ryjów nie umieściłes w tej galeryjce :D Daj znac szwagrowi niech wypali płytkę i Mario Srario ją przejmie i porozmnaża :icon_arrow: Dobrze, że wszyscy wrócili szczęśliwie do domu. Rossi na pewno jest z nas dumny :icon_arrow: :D :icon_arrow: Do piekła :icon_twisted: ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Boniek szkoda, że naszych ryjów nie umieściłes w tej galeryjce ;) Mówisz i masz :icon_twisted:http://members.lycos.co.uk/boniek82/Ryje/Ryje.html Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Boniek, dobre fotki :icon_twisted: Słuchajcie, zbierzcie fotki od wszystkich i wypalcie na SiDi ok? My zrobimy to samo z 3 naszych aparatów ;) Kiedy wpadniecie postawić tą flaszke za przewóz aromatycznych gratów? :icon_arrow: hehe nie to zebym sie upominał <lol> pozdro Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Kamel Ty to potrafisz namówić :icon_arrow: Jak tylko się pojawię we Wrocku to zbieram ekipę wrocławskich szmat i zrobimy Ci z wioski jesien średniowiecza ;) :icon_arrow: Powiedz Talibowi żeby już BOMBE szykował :icon_arrow: Szacun :icon_twisted: Boniek SZACUNEK za foty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamel-JG Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 z wioski jesien średniowiecza ;) :icon_arrow: Powiedz Talibowi żeby już BOMBE szykował :icon_arrow: Peger, te bomby to czeskie niewypały! :icon_twisted: Dopiero jak Talib zebździł sie w domu na domowym skuterze (czyt. kiblu), to rozsadziło pół kurnika i musiałem okna pootwierać... Talib zgnił... :icon_arrow: Pzdr Cytuj Acticam Motocykle Jelenia Góra -> www.acticam.com.pl Komar 2352 -> S51 Enduro -> MBX80 -> AY50WR -> Mito125 -> GPZ600R -> RF600R -> ZX-12R -> GS500E + FZR600 + VTR 1000 SP-1, GSX-R600K3 Track, Versys 650 Ninja 300 + RS125 Track Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Spoko za konserwuj go spirytusem i bedzie GIT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 dobra robaczki starczy tego dobrego.... :wink: zgrywac komplety filmow i zdjec na plyty i mi wysylac ... i to szybko :flesje: zrobimy jedna zbiorcza i bedzie git pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi