malys Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Na niemieckich stronach są do kupienia zestawy tuningowe do simka (chyba mausnera) dające nie pamiętam ile KM ale prędkość do 115km/h. :evil: Ciekawe ile na tym simsonek wytrzyma. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 ale mnie smieszycie kłucicie sie a sami tak do konca nie wiecie o cosprawa jest taka ze z simka na seryjnych czesciachmozna wyciagnac 85km/h i to jest fakt wystarczy troszke pokombinowac z gaznikiem przełozeniami i kilkoma głupotami ale to nic jezeli ze zwykłego komarka (3biegi) jechałem 70km/h a to jest bardzo duzo co do bebnów to sprawa wyglada nastepujaco ze mozna je troszke ztujuningowac robiac tuleje w srodku z jakiegos twardego materiału wczesniej ja troszke nacinajac wewnatrz szczeki beda sie szybciej wycierac jednak skutecznosc znacznie wzrosnie ale cs za cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja miałem taki i jest lepszy od kilku kanałowca bez problemu z gazu szedł na koło v-max 95,poprostu niektórzy nieumieją dobrze zestroić silnikaGutek Rapier mógłbyś powiedzieć co zrobiłeś w swoim Simsonie oprócz zamontowania tego cylindra, że szedł ci 95km/h. Chodzi mi cos z rodzaju zmiana gaźnika, polerka kanałów, korki wale? Czy robiłeś coś z tych rzeczy? Jeśli tak to napisz o wszystkich przeróbkach. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi