art Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 szukam tematu jak przyśpieszyć odbiór prawka. Ktoś na forum pisał że jeżeli wciągnie się w to kuriera i coś tam pozałatwia to można dużo szybciej prawko odebrać. Mojemu koledze bardzo zalezy dlatego byłbym wdzięczny. Pozdrawiam i do oczyszczalni za 24h :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Nikt już nie pmięta? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ja wogole o takim czyms nie slyszalem. Watpie w to co przeczytalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dobra, odpuszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBSON Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 chodzi ci o "przeslanie kurierem" dokumentow z WORD-u do wydzialu komunikacji??? jesli tak to gdzies to bylo ale nie wszystkie osirodki egzaminowania to dopuszczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gab. Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 chodzi ci o "przeslanie kurierem" dokumentow z WORD-u do wydzialu komunikacji??? jesli tak to gdzies to bylo ale nie wszystkie osirodki egzaminowania to dopuszczaja Słyszałem o przyspieszeniu procedury odbioru dokumentów umotywowanym przypadkiem losowym ale to dotyczyło paszportu. Nie będę się rozpisywał ponieważ szczerze wątpię czy zda to egzamin w przypadku prawka. Szanse zerowe :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi