sonix Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie bardzo wiem kto by mi mogl takie tablice zrobic.. myslem ze oni daj nowy dowod i tablice. placisz te 120zl i jezdzisz od razu. a nie ku*wa musze czekac 2 tygodnie.. no ale coz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 to co wy chlopaki?nie sprawdzacie co jakis czas czy wam sie tablica nie poluzowala? :biggrin:ja mam skrecone na 6 srub + nakretki samokontrujace (te z guma) i gra gitara :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja mialem na 2 i kuzwa na dziurach sie odkrecily i nie ma tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 sorka za dwa moje posty. a wiec: na zaden komisariat nie trzeba chodzic! bylem w wydziale komunikacji. wypelnilem oswiadczenie o zgubieniu tablicy i zamowieniu duplikatu.oplacilem 42zl za nia. mam czekac od 7-11 dni. i tyle. mozna zamknac temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi