Skocz do zawartości

pomóżcie wybrać pożądne enduro do 4500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Chce kupić sobie pierwsze enduro i nie wiem na co się zdecydować, ma mi służyć do jazdy po różnego rodzaju nawieszchniach i terenach; piasek, żwir, błoto ale również asfalt. Motorem chciałbym jezdzić wszędzie, do szkoły, do miasta na małe zakupy, na basen w sąsiednim mieście, jeziora w Słowacji (mam ok 70km) na wypady wieczorem w cywilizoane miejca, ale równiez chciałbym sobie po wariować z kumplami po lasach i górkach. Nie wiem na co się zdecydować, biorę pod uwagę klika motorków np. Yamaha 125 Dt, Suzuki DR 125, Kawasaki KDX 125. Chce kupić motor najleprzy w swojej klasie do pojemności 250cm3 o dużej mocy. Ograniczoną mam na to kase maks 4500zł. :)

Proszę o wasze sugestie i propozycje związane z wyborem motoru. Piszcie o mocy jaka posiada konkretna maszyna, o jego v-max, możliwościach odblokowania i wyciągnięcia jak najwięcej mocy, prowadzenia w terenie i awaryjności a także o kosztach eksploatacji. :biggrin:

dr 350 fajne tylko troche drogie, bo raczej do 4,5 koła nie kupi dobrej dr-ki 350, a jak kupi to już na remont nie będę miał ;/ tak więc odpada :biggrin:

najchętniej kupiłbym coś mocnego z pojemności 125cm3 w dobrym stanie i wyglądzie

Przeszukaj tematy..

Potem Ci co dpowiadają w wielokrotnie przerabianych tematach mają najwięcej do powiedzenia jak z forum robi sie jeden wielki śmietnik.. Ile mozna ?

Poraz kolejny odsyłam do szukajki.