pysiak Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 więc ja bym na wre stawiał :biggrin: no chyba że dt 125 w takim razie:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja z pośród: RX, CRM, WRE, DT, KMX, KDX, TS to bym sie zdecydowal raczej na WRE. Jakie jest wasze zdanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 nie poruwnywujcie wre i rx do dt:P bo dt nie dorasta do nich..;) a moze jeszcze zastanowisz sie nad kawasaki kdx 125 tez sprzet niczego sobie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 wlasnie tez nad KDX myslałem ale malo ich jest na allegro. teraz stoi jeden ale jakos tak nie bardzo mi sie on widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 ja czekałbym na 125 ew próbuj przekonać rodziców na 125 ;) polecam huske wr/wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) czytaj uważnie ;) możesz też patrzeć przy okazji na daty :icon_twisted: a nawet dam ci cytat"Jestem właśnie w trakcie kursu na A1. Teraz potrzebuje rady jakie moto kupić." Edytowane 14 Lutego 2007 przez piterq1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 czytaj uważnie :) możesz też patrzeć przy okazji na daty :) a nawet dam ci cytat"Jestem właśnie w trakcie kursu na A1. Teraz potrzebuje rady jakie moto kupić."faktycznie, nie doczytałem. Przepraszzam :flesje: pzdr :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 ja to bym sie zastanawial nad huskiem i rx-em i teraz bym zaczol poruwnywac w czym sie róznią który cierzysz który ma lepsza zawieche do którego czesci tansze tu chyba jasne do rx-ana alegro duzo jest rotaxów na częsci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 (edytowane) Kumpel ma do sprzedania KAWSAKI 125 KDX 98r za 5200zł w Krakowie. Jak ktoś chętny to na PW. narazie to chyba jedyne fo to jakie mam: http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C02%5C15...801816-full.jpg gość naprawde niewiele jezdził a jak juz jezdził to raczej pyrkał. Generalnie moto fajnie chodzi bo ma jakąś nieoryginalną końcówkę wydechu i pewnie dizeki temu jest odblokowany :bigrazz: Edytowane 15 Lutego 2007 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 I DOKŁADA KASK I BUTY :banghead: :rolleyes: WIDOCZNE NA ZDJECIU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi