biolly1990 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Widziałem raz jak na torze Kielce pomykali motocyklami. Jak kupie sobie nsr to tam wstapię napewno :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak bedzie pogoda to w nedziele posmigam sobie po torze w radomiu bo mam najblizej, zdam relacje co i jak, ale z tego so pamietam to bada jedynkowe zakrety, moze 1 gora 2 dwojkowe ale jak dla poczatkujacego to chyba lapiej bo predkosci mniejsze to i ryzyko mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil-R Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Daj znac jak bylo :-) W koncu z Warszawki to niedaleko ;-) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drugimarcin Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 W Kielcach jest slaba nawierzchnia i brud zalegajacy po gieldach samochodowych, wjechac moznanie wiem ile teraz to kosztuje, szkoda tylko ze petla przez las jest zamknieta i nie mozna z toru na nia wjechac, ale to trudne miejsce ze stromymi podjazdami nawet w zakretach,na moto lepiej zostac na torzea tam jest tylko owal i petla dla kartow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi