MARCYŚ Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Jutro w Pile koncercik Sławka Wierzcholskiego i Nocnej Zmiany Bluesa , kocert jest darmowy ma charakter plenerowy, serdecznie zapraszam :icon_rolleyes: Edytowane 25 Lipca 2006 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Jutro w Pile koncercik Sławka Wierzcholskiego i Nocnej Zmiany Bluesa , kocert jest darmowy ma charakter plenerowy, serdecznie zapraszam :icon_rolleyes:Szkoda ze to troche daleko - goście super się srawdzają na koncertach.Miłej zabawy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 a możesz coś więcej powiedzieć o koncercie? Gdzie kiedy? pzdrPS. może do zobaczenia na trasce do debrzna :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam! Gdzie w Pile, o której itd.? Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Już wiem: Piła, Mosir, 16:00-lokalne kapele, 17:30 NZM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) :icon_rolleyes: PRZEPRASZAM kolege Karzła że nie odpisałem. ALe wszystko gra i bedzie fajnie UL Żeromskiego osiedle Górne Edytowane 25 Lipca 2006 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 O fajnie ze nareszcie zaczeło sie coś dziać w pile.oczywiście wpadniemy z kolegami .no i może uda sie przy okazji skapletować fajna ekipe na zlot do Debrzna :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam! Nie jestem z Piły, więc gdzie się spotykamy bo rozumiem, że zmotoryzowani? Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Jakoś nikt nie wpadł mi w oczy, żałujcie super kapela i kameralna atmosfera było tylko około 200 osób wiec był świetny kontakt z zespołem ;) :) Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 No ja niestety nie wpadłem, śmigaliśmy z trajką66 i zaszło pewne nieporozumienie, hehe. Czekałem na niego pod jego garażem, bo po jeździe się tymczasowo rozstaliśmy, i za późno było już na koncert - nie opłacało mi się jechać. Cóż może innym razem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi