mareczek804 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam! mam pytanie, bo chciałbym zrobić prawo jazdy na Motor i Samochód, i jest taka sprawa, że B zrobie sobie w szkole, tylko ide na egzamin w Szczecinie, i tata mi powiedział że jak pójde na egzmin to i A będe mógł zdawać (tak kiedyś on robił) i nie wiem czy to tak jeszcze jest.. proszę o odpowiedz jak ktoś wie jak to teraz jest, czy trzeba cały kurs robić. Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Teraz już tak nie ma. Aby zdawać na A trzeba ukończyć kurs na + wyjeździć 20h na motocyklu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Kurs na moto to ten sam kurs co na auto, tle ze jak ktos zdaje na moto to jeszcze dopowiada co i jak w pzypadku motocykla, jesli robisz oba na raz to pewnie dostaniesz znizke na kurs (w moim przypadku bylo to 100 zl) do tego chyba teraz jest 30 godzin jazd, teraz moja mama zdaje na motocykl i ma 30 godzin a ja w zeszlym roku mialem 20 wiec chyba to zmienili. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Kiedyś tak było że jak kurs zrobiłeś na B to mogłeś zdawać też na motocykl i ciągnik rolniczy. Ale to są stare dzieje. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domar Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Mam pytanie posiadam prawojazdy kat. B od 12 lat chce zrobić kat A , nie wiesz czy będe musiał zdawać testy jeszcze raz czy tylko wyjeżdzić godziny i zdawać jazde na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) teoria na moto, plac i miasto Edytowane 29 Lipca 2006 przez mrf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domar Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Dzieki kolego , juz myślałem że tylko egzamin praktyczny Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 A jak nie zaliczysz podstawowego to cofnięcie B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Kurs na moto to ten sam kurs co na auto, tle ze jak ktos zdaje na moto to jeszcze dopowiada co i jak w pzypadku motocykla, jesli robisz oba na raz to pewnie dostaniesz znizke na kurs (w moim przypadku bylo to 100 zl) do tego chyba teraz jest 30 godzin jazd, teraz moja mama zdaje na motocykl i ma 30 godzin a ja w zeszlym roku mialem 20 wiec chyba to zmienili. Pozdr Ja zdaję teraz i mam 20h na motocyklu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 A jak nie zaliczysz podstawowego to cofnięcie B Ze co bredzisz? :) Jak nie zdasz teorii to Ci nic nie zabiora... chyba ze kolejne 20 pln za ponowny egzamin teoretyczny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 teoria na moto, plac i miasto Jeśli ma kategorie B to egzaminator może go nie wypuszczać na miasto. Ale to nie jest reguła, moze tak zrobić, ale niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Tego nie wiedzialem. Majac kategorie B mialem zrobic wszystko jak bez zadnych uprawnien. Moze dlatego ze byly tylko 3 osoby a gosc lubi jezdzic za kursantami :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Tego nie wiedzialem. Majac kategorie B mialem zrobic wszystko jak bez zadnych uprawnien. Moze dlatego ze byly tylko 3 osoby a gosc lubi jezdzic za kursantami :clap: Pozdrawiam wiesz to nie jest zadna reguła co napisałem. Generalnie to powinno się jechac na miasto motocyklem nawet jak ma się kat. B, ale slyszałem o wielu przypadkach gdzie nie wyjeżdzali, szczegolnie jak ktos robił od razu A+B za jednym podejściem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ze co bredzisz? Jak nie zdasz teorii to Ci nic nie zabiora... chyba ze kolejne 20 pln za ponowny egzamin teoretyczny :clap: To idz do ośrodka i nie zdaj teorii ,zdjąć na kolejną katergorię, zobasz swoje dotychczasowe prawko, w gablocie w wydziale komunikacji z dopiskiem bredzący nie znający podstaw ruchu drogowego. Sam chłopie bredzisz, jak nie masz prawka to możesz sobie płacić za teorię i 20 razy,jak masz to niestety Giertych ci już tu nie pomorze, masz znać , jak nie papa prawko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ten przepis owszem byl ale kiedys... teraz nie zabieraja :clap: Koniec bredni z mojej strony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi