V12 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Witam ile % sie płaci od ceny jak sie chce sprzedać motor przed upływem 6 miesiecy?????Czy jak kupiłem motor i cena zakupu napisałem 1500 to jak cene sprzedaży napisze 1500 to bede musiał ten podatek płacic???????? Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuti_rs Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 No właśnie dołanczam się do pytania bo na umowie miałem 200 euro, moto jest zarejestrowane dopiero miesiąc i ile powinnnem wpisać przy sprzedaży żeby nie płacić tego podatku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Panowie a może russzcie trochę tyłki i poszukajcie na forum odpowiedzi na wasze pytania bo zapewniam Was ,że są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi