cubix Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 jeżdze kilka lat na małopojemnościowych motocyklach i jak dotąd udało mi się uniknąć większych wypadków, tylko jakies parkingówki, ot co ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja RG normalnie podnosze, ale jak sie wypieprzyłem raz to za cholere nie mogłem, musiałem odczekać aż mi lekki szok przejdzie i wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ale zestaw trzeba wozić ze sobą to wyzwanie dla Ciebie ja jestem dosc zaawansowany technologicznie zestaw samobiezny ;pna rozsadne odleglosci reaguje na wezwanie... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Czemu nikt nie napisał, że pieszy nie może wejść na jezdnie BEZPOŚREDNIO pod jadący pojazd? Wiadomo, że na pasach trzeba ustąpić pierwszeństwa pieszemu, ale obie strony musza uważać.To też jest w kodeksie drogowym (musiałem go cały przeczytać jak zdawałem na karte motorowerową, bo takie porąbane testy były, że.... ale przeczytałem i zdałem) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi