Skocz do zawartości

Problemy z odpalaniem

karol0545
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam świece do samochodu z długim gwintem ale mam podkłądki zawsze jeżdziłem na takich świecach bo dobrze mi na nich zawsz epalił a teraz coś niechce . jka kupie f100 czyli taka jak powinna byc t ona po kilku dnaich niechce działać. Dlatego jeżdze na tych świecach......

brawo dla Ciebie na dlugich swiecach i podkladki <lol2> zobaczymy kiedy Ci ta swieca wystrzeli i dziure w baku bedziesz mial poprostu luz zrobi sie na podkladkac i gwin Ci wypierdzili i wystrzeli swieca kup normalna swiece nie wiem jaka jest do charta

poprostu moze go zalewac

za mala przerwa na przerywaczu

zla cieplota swiecy

pozdrawiam

no jakos jeżdze juz z dwa lata i nic mis ie neistało i nic niewystrzeliło a wcale sie nieluzuje ii czasem jak chce świece wykręcic to jak ciągne to az motor na podnurzkach sie obraca... :icon_rolleyes: . Wczoraj jak wsadziłem iskre f 100 ( taka powinna być) to przerywał i gasł. Co to moze byc??

Niedługo będe miał nową świece f100 taka jaka powinna być za jakąs godizne napisz eczy pomogło. Musze to na dniach zrobić bo jutro wychodzi ogłoszenie o sprzedazy i jak ktos przyjedzie obejrzec to musi być ładnie . A on cos kaprysi. Zawsze było dobzre a przynajmniej prezz ostatni rok niemniałem z nim większych problemów.

Niestety wymiana świecy niepomogło. Było tak wsadziłem świece f100 czyli taka jaka jest zalecana. Niechciał wogule złapac z kopa. Popchnełem go i dopiero zapalił . pojezdziłem nim i jka go wylonczyłem i odrazu kopałem to palił z kopa bezproblemu. Jak po jeżdzie zostawiłem go na 5min i przyszedłem aby go odpalić to neichciał zapalic z kopa. Wykręciłem świece i ma ona czarny kolor taki węglowy a powinna miec kawy z mlekiem . co to moze być. na opakownaiu od świecy pisze ze ma przerwe 0.7 a to chyba za duzo troche?? Co to mozę być?? Pomózcie ??

ale chodzi mi o to czy jka żle ustawie zapłon to i tak będzie palił z kopa. Wydaje mis ie ze to nie ejst takie obojętne bo on jka ma żle ustawiony to strzela z tłumika a lbo z gaznika w zalezności od tego w ktura strone jest żle ystawiony czy opozniony cyz przyspieszony.