Kaze Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Myszon trzymam za słowo :) Dzieki za gratki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratuluje, fajny sprzęt :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Gratuleje sprzęta i życze bezawaryjnego użytkowania. Kaze,a gdzie ujezdzasz najczesciej ta yakuze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Gratuluje... super Yakuza :icon_mrgreen: teraz tylko sobie uaktualnij w profilu zakladke motocykl... :icon_rolleyes: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Ta Yamaha to jest właśnie Tsurugi Ki-115 - samoloty którymi latali Kamikaze :icon_rolleyes: . Tzn tak naprawde na maszynie latałem tylko 3 razy i to bardzo lajtowo, teraz motor jest w częściach. Chce go posprawdzać, powymieniać płyny itp. bo jak wylecze kontuzje to rura. Oczywiście tylko tor - na początku Września. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 nie blizej do obornik czy raduszyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Raczej nie bo przeprowadziłem sie na południowy wschód od poznania a dokładniej na wieś pod Kórnikiem. w ogóle tor we Wrześni jest amatorski i prosty wydaje mi sie najlepszy na początek dla kogoś takiego jak ja. No chyba że jest coś blizej niż września. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi