Damiano_2013 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Ceść mam pytanienie czy miał ktoś kiedys docznienia z mambrana od MBX i NS1? Jeśli trak to prosze mi powiedzieć czy są one identyczne czy czymś zię rożnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 nieruznią sie niczym powinny byc 4 litkowe.2 listkowe są w chlodzonym powietrzem.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 22 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Nie chce zakładać nowego tematu a mam pytanie do ciebie Dibo ty do swojego MTX-a masz załozony jakis tuningowy cylinder czy rozwierciałeś poprostu seryjny do 100ccm? I czy zrobiłeś coś z zasilaniem silnika tzn czy zmieniałeś gazznik mambrane a może cos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Dibo rozwiercil . wszystkie kity ma te same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 taaa. dibo ma rozwiercony cylinder i nie byl mu potrzebny kit jakis membrany 4 slistki a ja mu dalem 6 listkowy i zoibaczymyt jak na tym bedzie latac pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 mam 90 pare cmm3.Bo moj rozmiar tloka to 52mm a 100-110 cmm3 mają kity tunigowe przysrednicy 53mm.ogolnie silnik idzie jak durny gdy zmienie membrany bo mam 2.na 6 listkowe bedzie rakietnik.tylko mamproblem ze skrzynia ibegow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Słyszałem o twojej skrzyni. Moj znajmomy miał silnik na cześci jeśli go jeszcze nie sprzedał to ci załztwie ten tryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi