peyter Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 :biggrin: Witam jestem nowym uczestnikiem na forum, mam yamahe XJ650 (4K0), i mam prosby by ktos mi wskazal gdzie moge dostac jakas instrukcje do mojego motorku,wszedzie szukam i nie moge dostac. Co prawda cos tu jest wspominane i jest jakis odnosnik na strone www,ale jak wchodze to nic nie mam i po japonsku mi cos tam nadaja.Mozecie mi pomoc i przeslac jakas instrukcje ([email protected]) lub adres jakies stronkiDzieki za jaka kolwiek odpowiedz:)Pozdrawiam zmotoryzowanych :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamońAMAtoR Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 www.louis.deWchodzisz w MotoBase wybierasz moto i masz kilka podstawowych danych które mogą ci sie przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) A z serwisowkami do naszych sprzetow nie jest tak łatwo, sam mam XJ 550. polecam ten adresik : http://www.xj-forum.de/ Edytowane 22 Lipca 2006 przez koniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peyter Opublikowano 15 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 dzieki za to co podajecie, juz mam przynajmniej jakis punkt zaczepienia.pozdrawiam wszystkich motomaniakow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi