mrf Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Ile się teraz czeka na prawo jazdy w podwarszawskich miejscowościach? Muszą papiery wysłać do Pruszkowa. Za ile mogę się spodziewać dokumentu (znam stronkę ze śledzeniem)? Czesc, ja mialem egz. w czwartek i na tej stronie dalej to samo czyli brak danych :biggrin: Znajac zycie pod koniec nastepnego tygodnia cos sie wyswietli a tak to trzbea sie dowiadywac w urzedzie u nas w Pruszkowie. No i najważniejsze: są jakieś komisy motocyklowe otwarte w sobotę? :-) Niestety w tygodniu nigdzie nie dojadę przed 18... www.vmaks.pl wejdz na stronke i sobie poogladaj sprzety, masz niedaleko tylko nie pamietam w jakich godiznach to jest czynne ale sadze, ze zawsze mozna sie jakos dogadac... W razie czego sa tez motocykle na Alejach 436 chyba... Tam gdzie jest Tawerna Jeszcze raz gratuluje :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 no no gratulacje :icon_exclaim: teraz tylko rumaka scisnij kolanami i jazda :bigrazz: no no gratulacje :biggrin: teraz tylko rumaka scisnij kolanami i udami i jazda :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Ile się teraz czeka na prawo jazdy w podwarszawskich miejscowościach? Muszą papiery wysłać do Pruszkowa. Za ile mogę się spodziewać dokumentu (znam stronkę ze śledzeniem)? Więc ja również gratuluję. W sprawie czekania. Jeśli chcesz to spróbuj odebrać dokuemnty z odlewniczej przez kuriera. Było o tym info. Odlewniczna odsyła dokumenty czasami raz w tygodniu - tak było u mniehttp://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...30entry668530Jeszcze doszło u mnie to, że szły do Piaseczna a ja jestem pod filią Lesznowola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Wielkie GRATKI :):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi