Pawik Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 a czego spodziewales sie po Ag-Mocie . kupilem tam lampe tylnia -straszna lipa :) z góry odradzam ten sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Pawik NSR - nie gadaj, kupywałem tam wiele części zawsze bylo ok, szybka wysyłka. ogolnie nic nie mam do tego sklepu, sam wybralem model takiej opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Witam, wczoraj przysłano mi oponę, pojechałem do wulkanizacji zmienili. ...Jak dla mnie to ona przenosi jakieś duże drgania na kierownice w porownaniu do oryginalnego pneumata A czy wyważyli?Kup ciśnieniomierz (ten z CPN to wsadź sobie ..) i napompuj na normalne cisnienie jak pneumanta - to twardy kapeć więc mimo większego rozmiaru może mieć takie samo ciśnienie. Obejrzyj czy opona jest równo założona na obręcz. co gorsze puściłem na chwile kierownice i okazało się, ze motocykl ściąga na lewą stronę, wcześniej tego nie miałem... Pewnie spieprzyli przy montażu koła. Poproś kogoś do pomocy. Poluzuj śrubę trzymającą oś, oryginalnie 13-ka, zestaw z podstawki na koła i pobujaj motocyklem na zaciśniętym hamulcu przednim - wtedy teleskop ustawi sia na osi w położeniu "do jazdy" i wtedy niech druga osoba dokręci tą śrubę (motocykl na kołach).Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi